Rosengårdsskolans pedagogiska hemsida

A i år 7 läser högt på arabiska för elever i år 3. UR är där och spelar in.

I grundsärskolan bygger vi nya kreativa lärmiljöer! Här är det en koja med vattentema vi bygger upp. Alla sinnen ska få sitt lystmäte därinne när allt är klart.

Sjuorna läser högt för treorna varje fredag i Mediateket. Överallt kan du se små gäng av barn som läser och pratar! Det ger en lyckokänsla! Vi har visat femmornas film "Harry Potter och rosornas sten" för de andra klasserna på skolan. Filmen blir bara bättre ju fler gånger du ser den. Årets projekt med år 4 och sagan om Mulan har startat och det kommer att bli toppen!

Reportrarna till Minibladet är igång. Nästa uppdrag blir att skriva om skoljoggen nästa vecka.

Hufflepuff vann elevhemspokalen detta år!

Vi gratulerar!

Nanna Salemark utbildar reportrar i Mediateket varje vecka. Deras artiklar kommer snart att synas här på hemsidan!

Nytt läsår och nya kreativa lärmiljöer ska byggas. Detta läsår är det sjuorna som ska förvandla vår rasthall till något alldeles underbart. Följ vår process här på hemsidan!

Självklart är det många ämnen som ska samarbeta.

Harry potter och rosornas gård Trailer.m4v

Rosegardenfilm presenterar stolt trailern till fyrornas magiska projekt! Filmpremiär den 3 september.

Kreativa lärmiljöer